Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Er komt echt geen Friends reünie

Sinds de komedie serie tien jaar geleden van de buis verdween heeft het internet er een ritueel van gemaakt om geruchten in de wereld te brengen over een potentiële Friends reünie. Cast en crew zijn het er over eens: de reünie komt er nooit.

Zoals MijnSerie vorige week al meldde, spraken bedenkers Martha Kauffman en David Crane met Entertainment Weekly en sloten zij hun medewerking aan een vervolg op Friends uit. Nu heeft actrice Courteney Cox, die een decennia lang de neurotische Monica speelde, er een punt van gemaakt om alle geruchten voorgoed de wereld uit te helpen. 'Het gaat niet gebeuren', vertelt de Cougar Town-actrice aan David Letterman. 'Ik kan nog niet eens een reünie diner organiseren', grapt Cox er achteraan.

Voor als je onder een steen geleefd hebt de afgelopen twintig jaar, Friends is een van de succesvolste series ooit. In 1994 verscheen de serie voor het eerst op de buis in de V.S., waar het tot aan 2004 bleef. In Nederland werd de serie eindeloos herhaald op Veronica en Net 5, en sloot haar laatste seizoenen af op RTL 5. De finale is in de V.S. nog steeds de nr. 5 best bekeken finale ooit, met maar liefst 52,46 miljoen paar ogen die Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe en Joey weg zagen lopen. Geen wonder dat er fans zijn die het al tien jaar volhouden om te blijven geloven in een soort van vervolg (de spin-off Joey, telt niet, sorry).

Nu mogen die geruchten met pensioen. Zoals Crane zei in het interview: 'wie een reünie wil, kan de DVD boxen kopen'.
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
25 apr 2014 10:58 -
Beste comedy ooit imo. Kijk ze regelmatig nog terug. Een reunie kan ook alleen maar tegenvallen...
Reageer
avatar_anonymous
25 apr 2014 12:46 -
Voor mij de beste comedyserie (samen met Will & Grace) ooit. Ik ben echt een hele grote fan van Friends en ik moet zeggen dat ik blij ben dat er geen 'vervolg' komt. Kijk maar naar de spin-off Joey! Laat het gewoon zitten en kijk de serie gewoon nog een keer.
Reageer
Friends