Friends

8.5 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

The Pilot

In hartje New York houden zes vrienden van in de twintig, zich bezig met hun carrières, liefdes en geluk terwijl ze steun en begrip zoeken bij elkaar. Monica's nieuwe huisgenote, Rachel dumpt haar verloofde voor het altaar.
Gastrollen:
John Allen Nelson(Paul), Clea Lewis(Franny), Cynthia Mann(Jasmine)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 september 1994, 20:00
Reacties (3)
avatar_anonymous
01 Mei 2020 17:34 -
Hoe moet ik da bekijken?
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_anonymous
01 Mei 2020 18:10
Op Netflix of Comedy Central
Reageer
avatar_Mandy1966
06 Mei 2020 08:55
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Friends