Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Prime Video komt met Garth Brooks/Trisha Yearwood documentaireserie Friends in Low Places

Garth Brooks lanceert samen met zijn vrouw Trisha Yearwood een nieuwe docuserie voor Prime Video genaamd Friends in Low Places.

De serie volgt het stel en een aantal 'vrienden' terwijl ze de ultieme oase bouwen - een honky-tonk in het hart van Nashville, Tennessee. De première van Friends in Low Places is gepland voor donderdag 7 maart.

Het plan is om een epische bar van vier verdiepingen te openen in Lower Broadway. Tot die vrienden behoren Benjamin en Max Goldberg, broers die achter de culinaire en nachtelijke explosie van Nashville zitten, en Jenny Deathride Bratt en Camille Tambunting van Strategic Hospitality."Dit was zoveel meer dan waar ik op gerekend had! Dat gezegd hebbende, wat we hebben opgebouwd is veel meer dan alleen een bedrijf," zei Brooks (foto, links)in een verklaring. "Dit is verreweg de gekste rit die ik ooit heb gemaakt.

"We zijn deze weg ingeslagen door passie, toewijding en een gedeelde visie," voegde Yearwood (foto, rechts) eraan toe. "Ik ben echt trots op het team dat de Friends Bar en Honky Tonk heeft opgebouwd. We zijn verheugd om het hoogtepunt van ieders inspanningen te kunnen delen. Het is nog groter dan we hadden durven dromen!"

Friends in Low Places wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Casey Patterson Entertainment. Garth Brooks, Casey Patterson en Carol Donovan zijn de uitvoerende producenten.

Hieronder kun je een teaser bekijken voor Friends in Low Places.
Video on youtube
Vorige aflevering
Full Circle
Full Circle
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Friends in Low Places