Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fresh off the Boat krijgt volledig tweede seizoen

Jessica, Louis, Eddie, Emery en Evan zijn dan niet helemaal meer Vers van de Boot maar ABC heeft de komedieserie Fresh off the Boat een volledig tweede seizoen gegeven van 22 afleveringen. Op dit moment is het tweede seizoen in volle gang, aflevering vijf wordt dinsdag 20 oktober uitgezonden.

De serie met Constance Wu, Randall Park, Hudson Yang, Forrest Wheeler en Ian Chen in de hoofdrollen, volgt een familie die verhuist van Washington D.C. naar Orlando omdat het vaders droom is om een western-thema restaurant te beginnen. Het eerste seizoen had dertien afleveringen en dat was oorspronkelijk ook de bedoeling voor het tweede seizoen. Maar ABC heeft negen extra afleveringen besteld van de komedieserie die zich afspeelt in de jaren ’90.

Het eerste seizoen van Fresh off the Boat had 5,75 miljoen kijkers gemiddeld. De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen doen het niet veel slechter met gemiddeld 5,21 miljoen kijkers. De critici bij Rotten Tomatoes zijn over het algemeen zeer positief met 90 procent gemiddeld en de kijker is zelf nog iets positiever met 93 procent. Ook bij IMDb zijn de cijfers goed te noemen met 8,1 punten van de 10 (8.575 gebruikers), bij MijnSerie krijgt de serie een 7,6 (40 stemmers).

Al met al genoeg redenen om de serie dus een volledig seizoen te geven en wellicht zelfs een derde seizoen. Vind jij het terecht dat Fresh off the Boat een volledig seizoen krijgt?

Bemanning van Fresh off the Boat
Vorige aflevering
Commencement
Commencement
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JessicaD
14 okt 2015 16:53 -
Jaaa Fresh off the Boat is zó leuk! :)
Reageer
Fresh off the Boat