Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Freeks wilde wereld is Beste Zapp-programma

Zaterdagavond zijn de Zapp Awards van 2018 uitgereikt. Freeks wilde wereld is in Podium De Vorstin in Hilversum verkozen tot Beste Zapp-programma. Ook Buddy Vedder, StukTV en Fource ontvingen een Zapp Award uit handen van presentator Klaas van Kruistum.

De uitreiking van de Zapp Awards werd live uitgezonden op NPO Zapp.

Kinderen konden afgelopen weken hun stem uitbrengen op hun favorieten in de categorieën Beste YouTuber, Beste Zapp-Presentator, Beste TV-Programma, Beste Artiest en Beste Zapp-Programma. Voor die laatste categorie kon nog tijdens de uitzending worden gestemd. Er zijn zaterdag in tien uur tijd ruim 18.000 stemmen uitgebracht in de categorie Beste Zapp-Programma.

4991 Zapp Awards

Dit zijn de winnaars die met een Zapp Award naar huis gingen:

- Beste Zapp-Programma: Freeks wilde wereld
- Beste Zapp-Presentator: Buddy Vedder
- Beste TV-Programma: Wie is de Mol?
- Beste Artiest: Fource
- Beste YouTuber: StukTV
- Beste Online Concept: Stuk TV - Jachtseizoen

Naast deze prijzen gingen Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg met de titel Zapper van het jaar ervandoor. Deze award wordt uitgereikt aan Zapp-presentatoren die zich al jaren inzetten voor jeugdtelevisie. Jetske en Pepijn hebben elf jaar lang elke zaterdag de BZTshow gepresenteerd op NPO Zapp.

De Zapp Awards, voorheen de Zapplive Awards, worden sinds 2016 uitgereikt. Het is een samenwerking van NPO Zapp en KRO-NCRV.

Video on youtube
Vorige aflevering
Spoorzoekers
Spoorzoekers
05x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst