Free! - Iwatobi Swim Club

7.7 / 10
25 min
Animatie, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
4seizoenen/37afleveringen/2013 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20132020 (Beëindigd)
Genres:AnimatieSport
Netwerk:Tokyo MX
Free! - Iwatobi Swim Club is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 4 juli 2013.

Het verhaal draait om Haruka Nanase, een jongen die altijd het altijd leuk vindt om ondergedompeld te worden in water en om te zwemmen. Voordat hij afstudeerde van de lagere school nam hij deel aan een zwemtoernooi samen met zijn teamgenoten Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki, en Rin Matsuoka. Na de overwinning gingen ze allemaal hun eigen weg.

De tijd verstreek en in het midden van hun saaie middelbare school verscheen Rin en daagde Haruka uit voor een wedstrijd waarbij hij zijn overweldigende vermogen aan Haruka liet zien en hem totaal vernederde. Niet te willen eindigen als dit, komen Haruka, Makoto en Nagisa weer bij elkaar en samen met een nieuwe lid genaamd Rei Ryugazaki creëren ze de Iwatobi High School Swimming Club om Rin te verslaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Free! - Iwatobi Swim Club.

Vergelijkbare series