Free Agents

7.8 / 10
25 min
Komedie, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC Cancelt Free Agents

NBC hakt deze week met de botte bijl. Waar eerder al The Playboy Club van de zender is gehaald is nu ook bekend geworden dat Free Agents niet langer te zien zal zijn.

De show, die gaat over twee collega's die na een one-night stand gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen, sloeg vanaf het begin al amper aan. Zeer waarschijnlijk zal aanstaande woensdag de laatste aflevering te zien zijn. Wat er op de woensdagavond voor Free Agants in de plaats zal gaan komen is ook nog niet duidelijk.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2