Free Agents

7.9 / 10
25 min
Komedie, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC Cancelt Free Agents

NBC hakt deze week met de botte bijl. Waar eerder al The Playboy Club van de zender is gehaald is nu ook bekend geworden dat Free Agents niet langer te zien zal zijn.

De show, die gaat over twee collega's die na een one-night stand gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen, sloeg vanaf het begin al amper aan. Zeer waarschijnlijk zal aanstaande woensdag de laatste aflevering te zien zijn. Wat er op de woensdagavond voor Free Agants in de plaats zal gaan komen is ook nog niet duidelijk.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00
De Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) van Freeform brengt het verhaal over de stad Bristol Cove, die geobsedeerd is door zeemeerminnen die volgens een legende in een oud huis woonden.
Gisteren, 10:00
Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.
Gisteren, 09:00
Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
zaterdag, 14:00