Frasier

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kelsey Grammer wil terugkeer komedieserie Frasier

Frasier is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC die draait om het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma. De serie kwam als spin-off voort uit Cheers.

In de periode van 1993 tot 2004 was Frasier een van de populairste komische programma's op de Amerikaanse televisie. De serie won een recordaantal van 37 Emmy Awards.

Embed from Getty Images
Kelsey Grammer

Uitvoerend producent en Frasier-ster Kelsey Grammer zou een terugkeer van de populaire sitcom overwegen. Volgens Deadline is de 63-jarige acteur momenteel in gesprek met verschillende schrijvers die hun verhaallijn voor de follow-up aan hem presenteren. De reboot van de serie wordt wellicht in een andere stad dan Seattle opgenomen.
Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
27 jul 2018 12:19 -
Zolang de oude cast, voor zo ver het mogelijk is, ook terugkomt, lijkt het mij fantastisch.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1