Frasier

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kelsey Grammer wil terugkeer komedieserie Frasier

Frasier is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC die draait om het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma. De serie kwam als spin-off voort uit Cheers.

In de periode van 1993 tot 2004 was Frasier een van de populairste komische programma's op de Amerikaanse televisie. De serie won een recordaantal van 37 Emmy Awards.

Embed from Getty Images
Kelsey Grammer

Uitvoerend producent en Frasier-ster Kelsey Grammer zou een terugkeer van de populaire sitcom overwegen. Volgens Deadline is de 63-jarige acteur momenteel in gesprek met verschillende schrijvers die hun verhaallijn voor de follow-up aan hem presenteren. De reboot van de serie wordt wellicht in een andere stad dan Seattle opgenomen.
Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
27 jul 2018 12:19 -
Zolang de oude cast, voor zo ver het mogelijk is, ook terugkomt, lijkt het mij fantastisch.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Gisteren, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
zondag, 13:00
2