Frasier

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kelsey Grammer wil terugkeer komedieserie Frasier

Frasier is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC die draait om het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma. De serie kwam als spin-off voort uit Cheers.

In de periode van 1993 tot 2004 was Frasier een van de populairste komische programma's op de Amerikaanse televisie. De serie won een recordaantal van 37 Emmy Awards.

Embed from Getty Images
Kelsey Grammer

Uitvoerend producent en Frasier-ster Kelsey Grammer zou een terugkeer van de populaire sitcom overwegen. Volgens Deadline is de 63-jarige acteur momenteel in gesprek met verschillende schrijvers die hun verhaallijn voor de follow-up aan hem presenteren. De reboot van de serie wordt wellicht in een andere stad dan Seattle opgenomen.
Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
27 jul 2018 12:19 -
Zolang de oude cast, voor zo ver het mogelijk is, ook terugkomt, lijkt het mij fantastisch.
Reageer

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00