Frasier

8,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Frasier vervolg officieel in productie bij Paramount+

Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.

Hoofdrolspeler Kelsey Grammer zal al twee en een half jaar bezig zijn om de serie werkelijkheid te laten worden. Nog niet zo lang gelden leek het er al op dat Paramount+ veel interesse had in het vervolg van de Emmy-winnende NBC komedieserie Frasier. Nu is het officieel, de serie gaat in productie bij Paramount+. Naar verwachting verschijnt de serie in 2022.

Frasier draait om psychiater Dr. Frasier Crane. Crane maakt zijn eigen radioprogramma. Frasier heeft in totaal 37 Emmy Awards gewonnen, waaronder vijf achter elkaar voor Outstanding Comedy Series. Daarmee vestigde de series een record voor de meeste Emmy Awards die destijds door een gescripte serie werden gewonnen. Bekijk hieronder de trailer van de originele serie.

Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Gisteren, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Gisteren, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
zaterdag, 16:00
2
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
zaterdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00