Frasier

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vervolg op Frasier lijkt meer werkelijkheid te worden

Paramount+ heeft het oog laten vallen op een tien afleveringen order voor een vervolg op de Emmy-winnende NBC komedieserie.

Dit vervolg zit al een tijdje in de pen. Al in juli 2018 liet Kelsey Grammer weten een vervolg op de populaire komedieserie te overweg. Nu lijkt de weg vrij voor een werkelijke sequel. DGrammer, ster en uitvoerend producent is al twee en een half jaar bezig om het project van de grond te krijgen. Hij is nu met CBS Studios in overleg om zijn serie, dat een spin-off is van Cheers, terug te brengen. Ook David Hyde Pierce (Niles Crane, de broer van Frasier (Grammer) is ook benaderd om zijn rol weer op te pakken.

Mocht het allemaal gaan lukken zal Frasier in 2022 terugkeren bij Paramount+. Als dan alle contracten met de acteurs en producenten succesvol zijn afgerond. Grammer is bezig met een aantal schrijvers voor het vervolg van Frasier.

Frasier werd gemaakt door wijlen David Angell, Peter Casey en David Lee en is één van de meest gevierde komedieseries uit de jaren 90 en 2000. De show, geproduceerd door Grammer's Grammnet Prods. en CBS TV Studios voorganger Paramount Network Television, draaide elf seizoenen op NBC, van 1993 tot 2004, en daarin speelde onder andere Grammer, David Hyde Pierce, Jane Leeves, Peri Gilpin en wijlen John Mahoney een rol. Frasier vestigde een record voor de meeste Emmy Awards die destijds door een gescripte serie werden gewonnen, 37 in totaal, waaronder vijf opeenvolgende Emmy's voor Outstanding Comedy Series.

Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
02 feb 2021 12:14 - 02 feb 2021 19:23
Ik heb een x aantal afleveringen op tv gezien maar nooit in de juiste volgorde.
Ik wacht nog steeds op een streamingsdient die deze serie gaat aanbieden..!
Reageer
avatar_Faceman
02 feb 2021 13:54 -
Dit is waarschijnlijk de meest succesvolle spin-off ooit.
Reageer
avatar_Helgoned
02 feb 2021 15:58 -
Erg goed nieuws wat mij betreft! De titel moet trouwens zijn “Vervolg op Frasier...” in plaats van “Vervolg op Fraiser....”
Reageer

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00