Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Oude bekenden komen terug in een gastrol voor het tweede seizoen van Frasier (2023)

In seizoen twee van de Paramount+ serie Frasier (2023) zullen fans van de originele serie de terugkeer zien van twee oude bekenden.

Dan Butler en Edward Hibbert, die de rollen van respectievelijk Bob 'Bulldog' Briscoe en Gil Chesterton speelden in de originele serie zijn te zien in gastrollen. De productie vindt momenteel plaats in Los Angeles.

Seizoen twee stapelt de cast op met de terugkeer van Peri Gilpin als Roz Doyle en Greer Grammer, die Roz's dochter Alice zal spelen. Patricia Heaton zal een gastrol spelen in de rol van barman Holly, die wordt beschreven als een nuchtere en pretentieloze inwoner van Boston die openlijk de spot drijft met al te intellectuele types. Yvette Nicole Brown en Amy Sedaris zullen ook verschijnen in seizoen twee.

15534 Dan Butler en Edward Hibbert

"Dan Butler (foto links)en Edward Hibbert (foto rechts) hebben een onuitwisbare bijdrage geleverd aan televisie, en ik ben dolblij om hen terug te verwelkomen bij Frasier (2023) en voor de kans om opnieuw samen te werken," deelde Kelsey Grammer in een verklaring.

Frasier (2023) blijft Frasier Crane (Grammer) volgen in het volgende hoofdstuk van zijn leven nadat hij terugkeert naar Boston om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe relaties te smeden en - met hoop - eindelijk een oude droom of twee te vervullen.

In de serie spelen ook Jack Cutmore-Scott, Nicholas Lyndhurst, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro en Anders Keith mee.

De serie komt van de schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli, die samen met Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon de productie verzorgen.

Frasier wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions en gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de Paramount+ markten.
Vorige aflevering
Reindeer Games
Reindeer Games
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Frasier (2023)