Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Posters voor Frasier (2023) brengen eerbetoon aan originele titelkaart van de comedyserie

Paramount+ heeft twee belangrijke afbeeldingen vrijgegeven voor het aankomende vervolg op de Emmy-winnende comedyserie Frasier.

Op beide posters staat het hoofdpersonage centraal. Sterker nog, de ster van het vervolg en uitvoerend producent Kelsey Grammer, die zijn karakteristieke personage als Frasier Crane herneemt, is het enige castlid van het vervolg dat is afgebeeld.

Frasier (2023)

In een van de afbeeldingen is Frasier omringd door bagage, verhuisdozen en meubels terwijl hij voor de skyline van Boston staat - een knipoog naar de beroemde titelkaart van de originele serie waarop de skyline van Seattle te zien is.

Op de andere heeft Frasier Crane, nooit te bescheiden over zijn eigen intellectuele capaciteiten, zich omringd met de bustes van een aantal grote intellectuelen op verschillende gebieden van kunst en wetenschap: Benjamin Franklin, Wolfgang Amadeus Mozart, William Shakespeare en Charles Dickens.

In beide heeft Frasier een zakelijke 'casual look' die we zelden hebben gezien in de originele serie. Je kunt de posters onder dit bericht bekijken.

De nieuwe Frasier-serie is gefilmd voor een live studiopubliek in de Paramount Studios in Los Angeles en volgt Frasier Crane (Kelsey Grammer) in het volgende hoofdstuk van zijn leven als hij terugkeert naar Boston met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om te smeden en een oude droom of twee om eindelijk te vervullen.

Frasier (2023) is vanaf donderdag 12 oktober te zien.

Naast Grammer heeft de nieuwe serie Jack Cutmore-Scott (Deception (2018)) in de hoofdrollen als Frasiers zoon Freddy, Nicholas Lyndhurst (New Tricks) als Frasiers oude studievriend Alan die universiteitsprofessor is geworden, Toks Olagundoye (Fatal Attraction) als Olivia, Alan's collega en hoofd van de universitaire psychologieafdeling, Jess Salgueiro (Y: The Last Man) als Freddy's kamergenoot Eve en Anders Keith als Frasier's neef David.

Frasier wordt geproduceerd door CBS Studios, in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions, door de schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli, die samen met Kelsey Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon de productie verzorgen. De eerste twee afleveringen van de nieuwe serie zijn geregisseerd door James Burrows, die vooral bekend is van zijn werk als medebedenker, uitvoerend producent en regisseur van Cheers, en als regisseur/uitvoerend producent van de spinoff Frasier en Will & Grace.

Hieronder kun je de posters en een trailer voor Frasier (2023) bekijken.

14118 Frasier (2023) poster 1

14118 Frasier (2023) poster 2
Video on youtube
Vorige aflevering
Reindeer Games
Reindeer Games
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Frasier (2023)