Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kelsey Grammer vestigt zich in een nieuwe bar in Boston in trailer voor Frasier (2023)

Kelsey Grammer is terug in Boston, en hij heeft een nieuwe bar 'waar iedereen zijn naam zal kennen' - en kijkers kunnen de kroeg bekijken in de officiële Frasier (2023) trailer.

Grammer keert terug als het titulaire personage in de eerste twee afleveringen die donderdag 12 oktober in première gaan, gevolgd door nieuwe afleveringen elke donderdag.

De serie volgt Frasier (2023) terwijl hij terugkeert naar Boston om een nieuw hoofdstuk van zijn leven te beginnen op zijn oude thuisbasis met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om te smeden en een oude droom of twee om eindelijk te vervullen. Zijn belangrijkste doel is echter om weer contact te maken met zijn vervreemde zoon Freddy (Jack Cutmore-Scott, Deception (2018)), die volwassen is en een brandweerman die nu zijn eigen leven leidt dat nu wordt onderbroken door de terugkeer van zijn vader.

Frasier (2023)

De serie van tien afleveringen heeft ook Nicholas Lyndhurst (New Tricks) in de hoofdrol als Frasiers oude studievriend en nu universiteitsprofessor Alan, Toks Olagundoye (Fatal Attraction) als Olivia, Alan's collega en hoofd van de universitaire psychologieafdeling, Jess Salgueiro (Y: The Last Man) als Freddy's kamergenoot Eve en Anders Keith als Frasiers neef David.

Bebe Neuwirth herneemt de rol van Lilith, ex-vrouw van Frasier en moeder van Freddy, die haar oorsprong vond in de succesvolle NBC-serie Cheers. Peri Gilpin, die Roz speelde in de originele Frasier, keert ook terug.

Daarnaast wordt op 7 oktober de special Frasier: Inside the Series op CBS uitgezonden, waarin fans een kijkje achter de schermen krijgen over hoe de nieuwe serie tot stand is gekomen. De half uur durende special zal een dag later te streamen zijn via Paramount+ en tegelijkertijd beschikbaar zijn via de officiële YouTube- en Facebook-pagina's van de service, Pluto TV en Mixible.

Hieronder kun je de trailer voor Frasier (2023) bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
18 sep 2023 17:29 - 18 sep 2023 15:31
Na het zien van de trailer laat ik dit maar aan mij voorbij gaan.
Reageer
Frasier (2023)