Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Franklin & Bash krijgt geen vijfde seizoen

De misdaad-komedieserie Franklin & Bash zal niet worden vernieuwd door TNT. Het kabelnetwerk heeft de serie na vier seizoenen met in totaal 40 afleveringen gecanceld. De laatste aflevering werd op 22 oktober uitgezonden.

Jared Franklin (Breckin Meyer) en Peter Bash (Mark-Paul Gosselaar) zijn advocaten en collega's bij een advocatenbureau. Wanneer ze niet rond hun favoriete hot dog kraam hangen en dagdromen over wat ze ervoor over hebben om een nacht door te brengen met hun favoriete vrouwelijke beroemdheden zijn ze druk bezig met jagen naar nieuwe klanten die ze kunnen vertegenwoordigen in de rechtszaal. Eenmaal in de rechtszaal zijn beiden niet bang om schokkend en met stijl voor de dag te komen.

Om onbekende redenen is het vierde seizoen gezakt in de kijkcijfers naar een gemiddelde van 1,16 miljoen kijkers, dat is 45 procent minder dan het derde seizoen, dat ook al een daling had in de kijkcijfers.

Turner Broadcasting voorzitter David Levy zei: "het kabelkanaal richt zich nu op het uitzenden van meer "edgy" programma’s — zoals Legends (2014) en Public Morals (2014).” Dit zou kunnen betekenen dat Legends (2014) zal worden verlengd voor een tweede seizoen.

Wat denk jij, is het jammer dat Franklin & Bash is gecanceld en denk jij dat Legends (2014) vernieuwd gaat worden?

Breckin Meyer en Mark-Paul Gosselaar
Vorige aflevering
Red or Black
Red or Black
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
12 nov 2014 21:59 -
ik hoop dat Legends verlengd wordt.
Reageer
Franklin & Bash