Fraggle Rock

6.9 / 10
30 min
Fantasy, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt Fraggle Rock reboot

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.

In de reboot van Fraggle Rock zullen de originele personages, Gobo, Red, Boober, Mokey, Wembley en Uncle Travelling Matt, terugkeren met nieuwe liedjes en avonturen. Matt Fusfeld (American Dad!) en Alex Cuthbertson (Single Parents) zijn aangewezen als de showrunners en zullen de serie schrijven.

Fraggle Rock draait om Freggels, wonderlijke schepselen die in een wereld van magie leven. De Freggels doen niets anders dan lachen, rondrennen, plonsen, zingen, spelen en grapjes vertellen. Eerder dit jaar ging Fraggle Rock: Rock On! van start bij Apple TV+.

Vorige aflevering
Change of Address
Change of Address
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00