Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer voor NBC's nieuwe dramaserie Found

NBC's nieuwe dramaserie Found verandert een tragedie in iets positiefs als het volgende maand in première gaat.

De serie, van Nkechi Okoro Carroll (All American (2018)), volgt public relations specialist Gabi Mosely (Shanola Hampton, Shameless (US)) en haar crisismanagementteam dat zich toelegt op het vinden van vermiste personen, vooral degenen die vaak over het hoofd worden gezien door het systeem. Gabi was ooit een van die vergeten personen en verbergt nog steeds haar eigen huiveringwekkende geheim. Ze heeft haar ontvoerder, Sir, (Mark-Paul Gosselaar, Mixed-ish) gevonden en gebruikt zijn verdraaide expertise om hun zaken op te lossen.

Found

De cast bestaat verder uit Brett Dalton (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Gabrielle Walsh (9-1-1), Arlen Escarpeta (The Oath), Karan Oberoi (Roswell, New Mexico) en Kelli Williams (Lie to Me).

Found zou oorspronkelijk halverwege het seizoen in première gaan, maar in januari werd besloten dat het drama over vermiste personen beter geschikt was voor het najaar. Er werden toen extra scripts besteld en de studio nam opties voor de cast. De serie maakt zijn debuut nu op dinsdag 3 oktober.

"Na het bekijken van de eerste paar afleveringen van Found, werd het snel duidelijk dat onze liefde voor deze serie met elke stap in het proces is blijven groeien," zei Susan Rovner, Chairman, Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming, eerder tegen Deadline over de beslissing. "Ons doel is altijd om het allerbeste thuis te vinden voor al onze series, en dat geldt zeker voor zo'n belangrijke serie als deze. Door de serie naar de herfst te verplaatsen, kunnen we onze middelen beter inzetten, inclusief de lead-in en marketingkracht, waardoor we Found kunnen lanceren voor een zo groot mogelijk publiek op al onze platforms."

Carroll produceert samen met Sonay Hoffman, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Lindsay Dunn. Berlanti Productions en Rock My Soul Productions produceren in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Hieronder kun je de trailer voor Found bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Found