Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

In The Flash

01-03-2013 23:24

nieuwe aankomende serie. BBC3 komt zondag 17 maart met hun nieuwe zombiereeks serie In The Flesh. De serie zal drie afleveringen hebben dat per aflevering 90 minuten duurt. (al bezig met nieuws melding er over)

02-03-2013 20:12

Klaar:
In The Flash biedt een nieuwe vreemde kijk op de traditionele zombie hype met verlies, schuld en verlossing. Maar wij zombie lief hebbers hopen natuurlijk op een paar gebarsten schedels

Deze nieuwe serie gaat over Kieren, een tiener dat PDS (Partially Deceased Syndrome) heeft en ook nog eens teruggebracht is van zijn dood. In plaats van The Walking Dead te imiteren draait BBC3 het een beetje om. Want de nieuwe serie In The Flesh vindt plaats na een zombie apocalyps. Als er een remedie is gevonden proberen ze de geïnfecteerde zombies terug te brengen naar de normaliteit van mensheid.

04-03-2013 16:55

De serie is toegevoegd en hier te vinden:
In The Flesh

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.