Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Series legaal downloaden ipv DVD kopen.

29-08-2014 22:18

Kun je ook series kopen op een download site?? heb je geen dvd meer nodig. Alle films koop ik nu bij de ITunes store. deze films staan dan bij mij op de harde schijf. kan dit ook met series? weet iemand op welke site je dan moet zijn? Als ik nu een serie op dvd koop, kopieer ik ze vervolgens naar de harde schijf, vind ik een beetje omslachtig.

kan iemand mij deze vraag beantwoorden?

12-12-2014 21:00

Hoi, ik heb laatst de ''dit is tv box'' gekocht...https://ditistv.nl/
alles nl ondertiteld en in hd.

04-02-2015 15:18

Haii,

Ik had de Dit is TV box ook, ik was er niet tevreden over, hij was kei sloom en starte soms midden in een film/serie op, ik raad je meer de MINIX X8-H aan, die heb Android, en kun je dus ook apps installeren en een eigen versie van hun XBMC/KODI, ook kun je de officiele XBMC/KODI erop gooien indien nodig, Dit is TV kijk ik alleen nog bij mijn ouders, omdat ik het aan hun heb gegeven, al moet ik zeggen dat ie de laatste tijd niet echt meer heb opgestart, ook heb ik die layout veranderd naar Confluence ipv Dit is TV skin, omdat ik hun skin ook erg sloom vond, iig ieder zijn ding, maar ikzelf ben erg tevreden met de MINIX, erg snel, ;)

Kijk daar maar naar de specs, opzich best goed vind ikzelf! (KLIK OP DEZE TEKST)

DragoWing

04-02-2015 15:18

Oops, klikte perongelijk dubbel, dus even dit bericht bewerkt met deze tekst, kan hem denk ik niet verwijderen, hahaha, ;)

04-02-2015 17:22

Probeer popcorn time eens, series met NL ondertiteling

04-02-2015 18:04

Popcorn is zo illegaal als wat. Als je toch illegaal bezig wil zijn, kan je beter gewoon een site met streams gebruiken of XBMC channel 1 downloaden, maar ik denk dat MINIX het beste optie is om te kopen of gewoon netflix/videoland abonnement nemen.

08-06-2015 18:59

poporntime is indd heel illegaal maar je kan er wel veel series op kijken meer dan op netflix maar ik vindt popcorntime ook heel vervelend het loopt steeds vast en soms loopt de NL ondertiteling niet gelijk en daar heb je dat weinig aan dus de beste manier is gewoon netflix kopen ik heb het ook alleen ik heb het met 3 vrienden van mij dus dan kan je de prijs door drieen delen het is wat gedoe maar dan hoef je stukken minder te betalen en je hebt gewoon goeie netflix .

17-06-2015 22:24

Ik koop alles op DVD of BRD, maar wacht tot ze enkele maanden uit zijn, ik geef nooit meer dan 10€ voor een film.

25-06-2015 19:43

Ik heb uitstekende ervaringen met het snelle Raspberry Pi model 2B met besturingssysteem Openelec (een uitgeklede Linux versie), Kodi (v/h XBMC) en het film- en seriesprogramma Genesis. Eenmalige aanschaf van die hard- en software ca. € 80,-. Uitstekende streams met desgewenst ook NL ondertiteling (als die ergens bij een aanbieder als bij voorbeeld OpenSubtitles.org of Addic7ed.com bestaat) handmatig te kiezen of automatisch als je dat in Kodi goed hebt ingesteld. Je kunt gratis ALLE films en series streamen die er maar zijn.

25-04-2016 14:16

Woops, vergat te kijken naar datum, <3

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.