Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt For the People (2018) na twee seizoenen

De juridische dramaserie For the People (2018) van Shondaland zal geen derde seizoen gaan krijgen bij ABC.

Op dit moment is het tweede seizoen nog bezig, maar op 16 mei 2019 zal de allerlaatste aflevering worden uitgezonden van For the People (2018) van bedenker en uitvoerend producent Paul Williams Davies. Het eerste seizoen werd in maart 2018 gelanceerd met solide recensies en kijkcijfers. Maar het tweede seizoen, dat op 7 maart van start ging, deed het minder goed. De serie is één van de laagst genoteerde series van ABC .

De serie wordt gevolgd door loyale fans en de topmensen van het Alfabet netwerk zien de serie ook zitten, maar de kijkcijfers blijven achter. Geschreven door Davies is For the People (2018) gesitueerd in het Federale Hof van het Zuidelijk District van New York (SDNY), ook wel bekend als 'The Mother Court', en volgt gloednieuwe advocaten die werken voor zowel de verdediging als de openbare aanklager. Ze werken voor/met de meest spraakmakende en high-stakes gevallen in het land – als hun persoonlijke levens elkaar kruisen.

Onder anderen Britt Robertson, Jasmin Savoy Brown, Ben Rappaport, Susannah Flood, Wesam Keesh, Regé-Jean Page, Ben Shenkman, Hope Davis, Vondie Curtis-Hall en Anna Deavere Smith speelden mee in For the People (2018).

Vind jij het jammer dat de serie is gecanceld?

Vorige aflevering
A Choice Between Two Things
A Choice Between Two Things
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
For the People (2018)