For All Mankind

7.8 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Apple TV+ serie For All Mankind

For All Mankind is een Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie gaat op 1 november in première bij de nieuwe streamingdienst.

De serie is afkomstig van Ronald D. Moore, bekend van Battlestar Galactica en Roswell. For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden strijden om de eer van de eerste man of vrouw op de maan. De sciencefictionserie toont een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de Russen eerder op de maan zouden landen dan de Amerikanen.

De serie heeft rollen voor Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour. For All Mankind is geregisseerd door Seth Gordon. Apple TV+ heeft gisteren de complete trailer gelanceerd, die bijna twee minuten duurt.

Vorige aflevering
The Grey
The Grey
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00