For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Apple TV+ serie For All Mankind

For All Mankind is een Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie gaat op 1 november in première bij de nieuwe streamingdienst.

De serie is afkomstig van Ronald D. Moore, bekend van Battlestar Galactica en Roswell. For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden strijden om de eer van de eerste man of vrouw op de maan. De sciencefictionserie toont een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de Russen eerder op de maan zouden landen dan de Amerikanen.

De serie heeft rollen voor Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour. For All Mankind is geregisseerd door Seth Gordon. Apple TV+ heeft gisteren de complete trailer gelanceerd, die bijna twee minuten duurt.

Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Vandaag, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Vandaag, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Vandaag, 09:00