For All Mankind

7.6 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Apple toont trailer voor sciencefictionserie For All Mankind

For All Mankind is een Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie zal in het najaar verschijnen.

De serie is afkomstig van Ronald D. Moore, bekend van Battlestar Galactica en Roswell. For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden strijden om de eer van de eerste man of vrouw op de maan. De sciencefictionserie toont een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de Russen eerder op de maan zouden landen dan de Amerikanen.

For All Mankind zal dit najaar zijn debuut maken op Apple TV+, de nieuwe video-abonnementservice van Apple. De serie heeft rollen voor Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour. For All Mankind is geregisseerd door Seth Gordon.

Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3