Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

For All Mankind gaat nog verder dan Mars

In het derde seizoen bereikte For All Mankind Mars. Nu gaat de sciencefiction drama van Apple TV+ nog verder in tijd en ruimte. Er is een vierde seizoen besteld van de alternatieve ruimtereis-race.

De serie met Joel Kinnaman en Krys Marshall van Ronald D. Moore, Ben Nedivi en Matt Wolpert is vernieuwd voor een vierde seizoen, zo werd onthuld aan het einde van het Comic-Con- panel van de serie in San Diego.

"Ik ben heel blij dat we verder kunnen gaan met dit geweldige verhaal", vertelde Moore. “Vanaf het begin hoopte ik dat het een lange, meerjarige reis zou worden. Het is geweldig om te zien wat we hebben gedaan en ik kijk ernaar uit om te zien wat we in de toekomst gaan doen." "Ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om onze serie verder te ontwikkelen naar de jaren 2000 in het vierde seizoen", zei Wolpert. "De reacties op het derde seizoen zijn tot nu toe ongelooflijk", merkte Nedivi op. “Ik ben heel blij dat Apple ons deze kans geeft om ons verhaal te blijven vertellen. Ron, Matt en ik hebben altijd een lange termijnplan voor de serie gehad en hoe dieper we in onze alternatieve geschiedenis duiken, hoe meer het publiek die visie tot leven zal zien komen.”


De serie speelde zich oorspronkelijk af in 1969, waarbij de USSR eerst naar de maan ging, en sprong vervolgens naar 1983 aan het begin van het tweede seizoen en de jaren negentig voor het derde seizoen. Zoals Wolpert duidelijk maakte, zal de serie naar een volgend decennium springen voor het vierde seizoen en zal landen in de 21e eeuw.

De productie van het vierde seizoen van de geopolitieke en steeds meer interstellaire For All Mankind gaat volgende maand van start, met een start waarschijnlijk volgend jaar op de Apple TV+.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_saskya
27 jul 2022 09:23 -
Fijn, dit is uitgegroeid tot een van mijn favoriete series!
Reageer
avatar_Rob0860
27 jul 2022 12:17 -
Top, top fijne serie om naar te kijken, zit leuk in elkaar
Reageer
avatar_BlackBiker
27 jul 2022 16:08 -
Leuk, maar ik hoop wel dat het dan wat minder "Goede Tijden, Slechte Tijden" wordt en weer wat meer gaat focussen op de SciFi. Want sommige van die drama verhaallijnen zijn wel erg ver gezocht.
Reageer
For All Mankind