Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen For All Mankind heeft startdatum

Apple TV+ heeft aangekondigd dat de dramaserie For All Mankind in juni voor het derde seizoen terugkeert via een teaser-trailer.

Apple TV+ heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

“Apple TV+ heeft aangekondigd dat seizoen drie van For All Mankind zijn langverwachte wereldwijde debuut zal maken op vrijdag 10 juni 2022 op Apple TV+. Het derde seizoen met tien afleveringen zal elke vrijdag een nieuwe aflevering krijgen op Apple TV+.

Het nieuwe seizoen van de series alternatieve-realiteit neemt de kijkers mee naar een nieuw decennium, naar het begin van de jaren 90 met een razendsnelle race naar een nieuwe planetaire grens: Mars. De Rode Planeet wordt het nieuwe doel in de ruimtewedloop, niet alleen voor de VS en de Sovjet-Unie, maar ook voor een onverwachte nieuwkomer die veel te bewijzen heeft en zelfs meer op het spel staat. Onze personages nemen het tegen elkaar op als hun ambities voor Mars in conflict komen en hun loyaliteit op de proef wordt gesteld, waardoor een snelkookpan ontstaat die naar een climax leidt.



De cast van het ensemble die terugkeert voor seizoen drie bestaat uit Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña en Wrenn Schmidt, samen met het nieuwe vaste castlid Edi Gathegi die Dev Ayesa zal spelen, een charismatische visionair die zijn zinnen heeft gezet op de sterren.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
For All Mankind