Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor gelimiteerde Netflix-serie Florida Man

Netflix geeft de eerste teaser trailer vrij voor zijn nieuwe gelimiteerde serie Florida Man die een reeks bizarre misdaden volgt.

Netflix's officiële teaser trailer voor Donald Todd's gelimiteerde serie Florida Man ziet Mike Valentine (Édgar Ramírez, foto) terugkeren naar zijn geboortestad Florida, waar hij terechtkomt in een bizarre reeks misdaden.



De term 'Florida Man' is de laatste jaren een populaire meme geworden omdat Florida-mannen vaak in het nieuws komen voor bizarre en absurde acties en misdaden. Nu lijkt het erop dat de populaire internetmeme de aanzet heeft gegeven tot een televisieserie die verder ingaat op de absurditeiten die Florida lijkt aan te trekken.

De teaser trailer biedt een eerste blik op Ramírez' detective Valentine en de chaotische keten van gebeurtenissen die zich ontvouwen wanneer hij terugkeert naar zijn thuisstaat Florida. De teaser trailer belooft dat Florida Man vol is van zonneschijn, duistere geheimen, misdaden en chaos, tot groot verdriet van Valentine, die de staat liever voorgoed achter zich laat.

Florida Man wordt een intrigerende serie op Netflix. Naast het feit dat hij gemaakt is door Todd, een producent ook bekend van This Is Us en Ugly Betty, hebben Jason Bateman, Michael Costigan en Miguel Arteta ook getekend als producenten.



De serie heeft ook een indrukwekkende cast waaronder Anthony LaPaglia (foto, Without a Trace), Abbey Lee (Lovecraft Country), Clark Gregg (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Paul Schneider (Parks and Recreation). Otmara Marreror (StartUp), Lex Scott Davis (Rebel), Sibongile Mlambo (Lost in Space) en Emory Cohen (The OA) zullen ook te zien zijn in Florida Man.

Florida Man volgt Valentine, een ex-agent die zijn baan verloor door te gokken. Maar hij heeft misschien een kans om zichzelf te verlossen wanneer hij op zoek gaat naar de vermiste vriendin van een gangster. Helaas leidt deze missie hem naar Florida. Hoewel het zijn thuisstaat is, maakt hij duidelijk dat hij niet van Florida houdt en de zaak zo snel mogelijk wil oplossen en vertrekken. Maar omdat het Florida is, ontdekt hij al snel dat het niet zo gemakkelijk zal zijn om zijn woonplaats te ontvluchten en in plaats daarvan wordt hij meegezogen in een wereld van misdaad en duistere geheimen.

Todd heeft nog niet veel gezegd over het uitgangspunt van zijn nieuwe serie. Maar gezien de naam lijkt de inspiratie zeker te komen van de virale Florida Man memes. Netflix heeft ook beloofd dat de serie veel dieper zal graven dan de memes. Hoewel er genoeg voorbeelden zijn van schandalige krantenkoppen, is Florida Man een fictief verhaal dat slechts geïnspireerd is op populaire memes. Het verhaal zal een heel fictief verslag construeren van wat men zich kan voorstellen dat er in Florida gebeurt bij het zien van de output van bizarre nieuwskoppen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Sunk Costs
Sunk Costs
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Florida Man