Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Flikken Maastricht eerder te zien op NPO Start Plus

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht gaat op vrijdag 3 januari 2020 om 20.35 uur van start op NPO 1, zo werd begin november bekend.

De serie ging van start in september 2007. De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) moet in de serie Flikken Maastricht in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs (Victor Reinier), de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe.

Het nieuwe seizoen geeft waarschijnlijk antwoord op de brandende vragen die de slotaflevering van het vorige seizoen achter liet. Eva van Dongen en haar partner Floris Wolfs waren allebei uit hun functie gezet. Toch gingen de twee agenten achter de leden aan van het genootschap dat hun politiechef Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Dit seizoen zijn er gastrollen weggelegd voor Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski) en cabaretier Richard Groenendijk.

Inmiddels is bekend dat de nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht een week voor de uitzending op NPO 1 al zullen verschijnen op NPO Start Plus. Dat betekent dat de eerste aflevering op vrijdag 27 december beschikbaar komt. Gisteren is ook onderstaande trailer online gezet door AVROTROS.

Video on youtube
Vorige aflevering
Ontvoerd
Ontvoerd
18x11
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Maastricht