Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht krijgt veertiende seizoen

De populaire politieserie Flikken Maastricht komt met een veertiende seizoen op NPO 1. "Je hoeft voorlopig nog geen afscheid van ons te nemen", schrijft AVROTROS op sociale media.

De hoofdrollen in de serie, waarvan momenteel het dertiende seizoen wordt uitgezonden, worden gespeeld door Angela Schijf en Victor Reinier. De 39-jarige Schijf vertelde in december nog aan NU.nl dat ze "elke keer weer verbaasd" is als er een nieuw seizoen van de serie wordt aangekondigd.

"Eigenlijk wachten wij elk jaar in net zoveel spanning als de kijker af of we nog een jaar door mogen. En elke keer als dat zo is, denk ik: nog een keer, hoe is het mogelijk?", aldus de actrice. "Ik koester dit succes. Het is een heel bijzonder project; echt een deel van mijn leven. Ik heb kinderen gekregen in de tijd dat Flikken Maastricht bestaat en de cast wordt ouder met elkaar. We hebben echt een Flikken-familie. Ik denk dat je die kracht terugziet in de serie."


Vorige aflevering
Dewulf
Dewulf
14x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00