Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht krijgt veertiende seizoen

De populaire politieserie Flikken Maastricht komt met een veertiende seizoen op NPO 1. "Je hoeft voorlopig nog geen afscheid van ons te nemen", schrijft AVROTROS op sociale media.

De hoofdrollen in de serie, waarvan momenteel het dertiende seizoen wordt uitgezonden, worden gespeeld door Angela Schijf en Victor Reinier. De 39-jarige Schijf vertelde in december nog aan NU.nl dat ze "elke keer weer verbaasd" is als er een nieuw seizoen van de serie wordt aangekondigd.

"Eigenlijk wachten wij elk jaar in net zoveel spanning als de kijker af of we nog een jaar door mogen. En elke keer als dat zo is, denk ik: nog een keer, hoe is het mogelijk?", aldus de actrice. "Ik koester dit succes. Het is een heel bijzonder project; echt een deel van mijn leven. Ik heb kinderen gekregen in de tijd dat Flikken Maastricht bestaat en de cast wordt ouder met elkaar. We hebben echt een Flikken-familie. Ik denk dat je die kracht terugziet in de serie."


Vorige aflevering
Virtus et Justitia
13x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00