Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dertiende seizoen Flikken Maastricht start 14 december

Het nieuwe seizoen van de AVROTROS-serie Flikken Maastricht gaat van start op 14 december op NPO 1.

Het is inmiddels het dertiende seizoen van de serie, die in 2007 gelanceerd werd. Politierechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) werkt in Flikken Maastricht nog steeds samen met Floris Wolfs (Victor Reinier).

Het einde van seizoen twaalf veroorzaakte in april veel heftige reacties op sociale media. Floris Wolfs wilde zijn collega Eva van Dongen ten huwelijk vragen. Het was onduidelijk hoe dat afliep. Het dertiende seizoen zal hierover ongetwijfeld opheldering bieden.

Victor Reinier sprak eerder de verwachting uit dat de serie na twaalf seizoenen zou stoppen. "Op een gegeven moment moet je afscheid nemen van een project waar je je hele leven op terug kunt kijken."


Vorige aflevering
Dewulf
Dewulf
14x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2