Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht op zoek naar figuranten

De opnames voor het dertiende seizoen Flikken Maastricht gaan bijna van start. AVROTROS is op zoek naar figuranten.

De omroep meldt: ‘Lijkt het jou leuk om te figureren in het dertiende seizoen van Flikken Maastricht en ben je beschikbaar in de periode tussen 5 augustus en 31 december 2018? Vul het formulier in en voeg een recente foto toe, zodat wij jou kunnen benaderen. Goed om te weten: Wij nemen alleen contact met je op als je in aanmerking komt voor een figuratierol en kunnen niet persoonlijk op iedere aanmelding reageren.’

‘We hebben je gegevens nodig om te bepalen of er passende figuratierollen voor je zijn. Je gegevens worden alleen gebruikt voor mogelijke figuratie in Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden. Je gegevens worden opgeslagen bij Kaap Holland Film, onderdeel van Warner Bros. Nederland en zullen op 31 december 2018 worden verwijderd. Houd er rekening mee dat wij geen (reiskosten) vergoeding kunnen bieden. De meeste opnames vinden plaats in en om Maastricht.’

Een aanmeldingsformulier is hier te vinden.
Vorige aflevering
Hoop sterft het laatst (2/2)
15x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00