Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht krijgt dertiende seizoen

Flikken Maastricht keert terug op de Nederlandse televisie. Het dertiende seizoen wordt komend najaar opgenomen.

Het is nog niet exact duidelijk wanneer het nieuwe seizoen uitgezonden wordt op NPO 1, laat een woordvoerder van AVROTROS weten.

Het einde van seizoen twaalf veroorzaakte vrijdag veel heftige reacties op sociale media. Hoofdpersonage Floris Wolfs (Victor Reinier) wilde zijn collega Eva van Dongen (Angela Schijf) ten huwelijk vragen. Het was onduidelijk hoe dat afliep.

Reinier sprak eerder de verwachting uit dat de serie na twaalf seizoenen zou stoppen. "Op een gegeven moment moet je afscheid nemen van een project waar je je hele leven op terug kunt kijken."

Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien bij AVROTROS. In 2014 won de serie de Gouden Televizier-ring voor beste televisieprogramma.

AVROTROS deelt sinds maandagmiddag op Instagram en Twitter beelden van de twaalfde seizoensfinale met een belangrijke vraag van Floris. Voordat Eva antwoord kan geven verschijnt er 'SEIZOEN 13' in beeld. Zie hieronder.


Vorige aflevering
Dewulf
Dewulf
14x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
30 apr 2018 21:11 -
YES!!
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00