Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 9, Aflevering 4

Paardenkracht

Een op hol geslagen paard lijkt de eigenaresse van een manege te hebben gedood, Wolfs en Eva houden zich bezig met deze zaak. Jan Smit loopt ondertussen met hen mee omdat hij binnenkort meespeelt in een politieserie, en hij zo een kijkje kan nemen bij echte rechercheurs. Marion is samen met Joe bezig met een zaak van een te hard rijdende auto met verwisselde kentekenplaten. Romeo mag ondertussen alleen op het bureau aan het werk als straf voor het privégebruik van de politiedatebase.
Gastrollen:
Nina van Koppen(Hanna), Martijn Nieuwerf(Jens Bols), Lieke Antonisen(Gerda Blok), Joël de Tombe(Joe Verwaayen), Jan Smit(Himself), Job Redelaar(Zandbergen), Joy Verberk(Rosan), Dylan Devonald Smith(Hein Evers), Niels Horeman(Dierenarts), Joost Buitenweg(Ad Freriks), Reza Ibrahim(Ahmad), Matin Dadfar(Bapak), Koert-Jan de Bruijn(Rob van Klarendonk), Christo van Klaveren(Rini Verbeek), Alexander de Vree(FO-er)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
26 september 2014, 00:00
Reacties (3)
avatar_jordireinders
14 aug 2015 15:37 -
Gastrollen: Joël de Tombe, Martijn Nieuwerf, Lieke Antonisen, Jan Smit, Alexander de Vree, Nina van Koppen, Dylan Devonald Smith, Joost Buitenweg, Koert-Jan de Bruijn, Eileen Sinclair, Christo van Klaveren, Joy Verberk, Matin Dadfar, Reza Ibrahim, Job Redelaar, Mike van Wetten, Niels Horeman
Reageer
avatar_anonymous
06 feb 2016 20:32 -
Hoe bekijk je die aflevering
Reageer
avatar_jeffreyromano
07 feb 2016 03:44 - 22 sep 2021 04:49
je ken geen aflevering bekijken via deze site
Reageer
Flikken Maastricht