Flikken

8.2 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avrotros werkt aan nieuwe spinoff Flikken

De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, heeft woensdag 29 april bekend gemaakt dat Flikken naar Rotterdam komt. De nieuwe spinoff van Flikken krijgt de naam Flikken Rotterdam en zal in het voorjaar van 2016 op de Nederlandse televisie te zien zijn.

Aboutaleb liet dit weten in een teaser, waarin hij de geruchten bevestigde. De burgemeester is erg verheugd met het feit dat de populaire serie naar zijn stad komt: “Mijn mooie stad kan een aantal rechercheteams altijd goed gebruiken!”

Avrotros laat doorschemeren dat de nieuw spinoff in hoofdlijnen lijkt op voorganger Flikken Maastricht, maar met een nieuwe stad en een ander team is er natuurlijk genoeg verandering. Wie de nieuwe rollen gaan krijgen in Flikken Rotterdam is nog niet bekend. Wel is zeker dat de serie geproduceerd gaat worden door de makers van Flikken Maastricht.

De opnames zullen in het najaar van 2015 van start gaan, vanaf het voorjaar van 2016 is Flikken Rotterdam te zien op NPO 1.

Kijk jij uit naar de spinoff Flikken Rotterdam?

Bekijk hier de teaser met Ahmed Aboutaleb:
Vorige aflevering
Jeugdzorgen (2)
10x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Nienkepiene
30 apr 2015 09:59 -
Ben benieuwd of het wat is. Vaak vallen spinoffs tegen, maar je weet het nooit natuurlijk. Flikken Maastricht was een groter succes dan Flikken.
We zullen het zien :)
En heet de omroep niet avrotros ipv avrotors?
Reageer
avatar_anonymous
30 apr 2015 11:22
Het is aangepast, bedankt voor het melden
Reageer
avatar_alexanderleveld
30 apr 2015 14:04 -
Heeft Flikken Maastricht weleens een crossover gehad met de originele Flikken?
Reageer
avatar_sarlottje
01 mei 2015 21:56 -
Is het een spin-off van Flikken Maastricht of is het een spin-off van Flikken
Reageer

Laatste nieuws

CBS heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Equalizer. Het is een reboot van de klassieke serie. Queen Latifah krijgt de hoofdrol in de pilot.
Vandaag, 14:30
NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00