Flikken

8.2 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avrotros werkt aan nieuwe spinoff Flikken

De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, heeft woensdag 29 april bekend gemaakt dat Flikken naar Rotterdam komt. De nieuwe spinoff van Flikken krijgt de naam Flikken Rotterdam en zal in het voorjaar van 2016 op de Nederlandse televisie te zien zijn.

Aboutaleb liet dit weten in een teaser, waarin hij de geruchten bevestigde. De burgemeester is erg verheugd met het feit dat de populaire serie naar zijn stad komt: “Mijn mooie stad kan een aantal rechercheteams altijd goed gebruiken!”

Avrotros laat doorschemeren dat de nieuw spinoff in hoofdlijnen lijkt op voorganger Flikken Maastricht, maar met een nieuwe stad en een ander team is er natuurlijk genoeg verandering. Wie de nieuwe rollen gaan krijgen in Flikken Rotterdam is nog niet bekend. Wel is zeker dat de serie geproduceerd gaat worden door de makers van Flikken Maastricht.

De opnames zullen in het najaar van 2015 van start gaan, vanaf het voorjaar van 2016 is Flikken Rotterdam te zien op NPO 1.

Kijk jij uit naar de spinoff Flikken Rotterdam?

Bekijk hier de teaser met Ahmed Aboutaleb:
Vorige aflevering
Jeugdzorgen (2)
10x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Nienkepiene
30 apr 2015 09:59 -
Ben benieuwd of het wat is. Vaak vallen spinoffs tegen, maar je weet het nooit natuurlijk. Flikken Maastricht was een groter succes dan Flikken.
We zullen het zien :)
En heet de omroep niet avrotros ipv avrotors?
Reageer
avatar_anonymous
30 apr 2015 11:22
Het is aangepast, bedankt voor het melden
Reageer
avatar_alexanderleveld
30 apr 2015 14:04 -
Heeft Flikken Maastricht weleens een crossover gehad met de originele Flikken?
Reageer
avatar_sarlottje
01 mei 2015 21:56 -
Is het een spin-off van Flikken Maastricht of is het een spin-off van Flikken
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00