Flikken Rotterdam

7.8 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Flikken Rotterdam ook online te volgen door de ogen van bad guy

Flikken Rotterdam komt terug op 7 september op NPO 1. Dit seizoen is niet alleen op televisie te volgen, maar ook online.

Want dat wat in de serie zelf niet te zien is, kan de kijker online beleven. Via www.flikkenrotterdam.nl komt men terecht in de wereld van de bad guy, een geheime kelder ergens in Rotterdam. Een plek waar dingen gebeuren en bekokstoofd worden die het daglicht niet kunnen verdragen. Wat is zijn drijfveer? Wat maakt dat hij zo in en in slecht is?

Met een nieuwe collega, Noucha, proberen de rechercheurs, na de dood van collega Ben Slachter, de draad weer op te pakken. Heel veel tijd krijgen zij hier echter niet voor als officier van justitie Kiki Ruijters wordt vermoord. Al snel leidt deze zaak naar vastgoedbaron Frits Nekke. Maar wat het team niet weet, weet de kijker dit keer al wel! Het bestaan van de saditische tweelingbroer van Frits Nekke, Egbert. In zijn geheime kelder, waar alleen de kijker toegang tot heeft, komt zijn duistere kant tot leven en wordt duidelijk hoe slecht hij werkelijk is.Wat zorgt ervoor dat hij doet wat hij doet en is geworden wie hij is? Op www.flikkenrotterdam.nl zijn elke week nieuwe updates te vinden, worden er aanwijzingen gegeven in oude en nieuwe zaken en zijn er exclusieve scènes te zien. Naast de online experience, heeft de kijker toegang tot de politie database die de rechercheurs in de serie ook gebruiken. Hier zijn updates, dossiers, strafbladen en rapporten van de de patholoog anatoom te vinden. De oplettende bezoeker kan hiermee steeds meer te weten komen over Egbert Nekke en wie hij werkelijk is.

6169 FlikkenRdam

In de serie zelf is te zien hoe Frits Nekke zijn oog laat vallen op een quarantaineterrein dat binnen afzienbare tijd miljoenen waard is. Het terrein is de ideale locatie voor CO2 opslag. Frits moet alleen nog de groep kunstenaars die op het terrein woont, zien uit te kopen. Frits’ tweelingbroer gebruikt de jeugdbende van Omar Kassir om de kunstenaars onder druk te zetten. De vermoorde officier van justitie Kiki Ruijters heeft haar onderzoek naar Frits Nekke met de dood moeten bekopen. Ze laat slecht een paar aantekeningen achter waar OvJ Hein Berg mee aan de slag gaat. Gaandeweg leert Hein de praktijken van Frits Nekke kennen en wat de rol van Charlie Oostzaan is in dit verhaal.

Op het moment dat de rechercheurs het plaatje compleet lijken te hebben en tot actie over willen gaan, blijkt dat ze een detail over het hoofd hebben gezien, wat leidt tot een onverwachte ontknoping zowel in de serie als online.

Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 7 september om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.
Vorige aflevering
Armageddon
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2