Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Flikken Rotterdam vanaf 7 september te zien

Het derde seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 7 september te zien op NPO 1. De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels afgerond, laat AVROTROS weten.

Het derde seizoen telt tien afleveringen van 50 minuten. De vaste cast bestaat dit seizoen uit vertrouwde personages gespeeld door Huub Stapel, Cees Geel, Maartje van de Wetering, Mark van Eeuwen, en nieuwe personages gespeeld door Ortál Vriend en Joy Delima. Maryam Hassouni, die de rol van agent Lieve Jansons vertolkte, is niet meer te zien.

Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 7 september om 20.30 uur te zien op NPO 1. Naar de afleveringen van de eerste twee seizoenen keken steevast meer dan een miljoen mensen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00