Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe gezichten in derde seizoen Flikken Rotterdam

Er komt een derde seizoen van de AVROTROS-misdaadserie Flikken Rotterdam.

De serie is de tweede Nederlandse spin-off van de Belgische serie Flikken. Flikken Maastricht was de eerste spin-off.

Het derde seizoen van Flikken Rotterdam is twee nieuwe gezichten rijker. Ortál Vriend en Joy Delima voegen zich bij de cast die bestaat uit Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Maartje van Wetering. Maryam Hassouni, die de rol van agent Lieve Jansons vertolkte, keert niet terug in het derde seizoen.

Vriend speelde eerder een bijrol in Flikken Maastricht en had een terugkerende rol in de serie Celblok H. Delima studeert nog aan de Toneelschool Arnhem en heeft vooral rollen gespeeld in het theater.

Het verwelkomen van de jonge actrices gaat wel gepaard met het afscheid van de vaste rol van Maryam Hassouni. Zij kon de opnames van Flikken Rotterdam niet combineren met de nieuwe spannende internationale film AMS Secrets, waarin ze een gevaarlijke vrouw speelt.

De opnames van het derde seizoen van Flikken Rotterdam zijn momenteel in volle gang in de havenstad. De uitzending volgt later dit jaar.

Lees hier een recensie van Flikken Rotterdam, seizoen 2.
Vorige aflevering
Armageddon
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1