Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe gezichten in derde seizoen Flikken Rotterdam

Er komt een derde seizoen van de AVROTROS-misdaadserie Flikken Rotterdam.

De serie is de tweede Nederlandse spin-off van de Belgische serie Flikken. Flikken Maastricht was de eerste spin-off.

Het derde seizoen van Flikken Rotterdam is twee nieuwe gezichten rijker. Ortál Vriend en Joy Delima voegen zich bij de cast die bestaat uit Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Maartje van Wetering. Maryam Hassouni, die de rol van agent Lieve Jansons vertolkte, keert niet terug in het derde seizoen.

Vriend speelde eerder een bijrol in Flikken Maastricht en had een terugkerende rol in de serie Celblok H. Delima studeert nog aan de Toneelschool Arnhem en heeft vooral rollen gespeeld in het theater.

Het verwelkomen van de jonge actrices gaat wel gepaard met het afscheid van de vaste rol van Maryam Hassouni. Zij kon de opnames van Flikken Rotterdam niet combineren met de nieuwe spannende internationale film AMS Secrets, waarin ze een gevaarlijke vrouw speelt.

De opnames van het derde seizoen van Flikken Rotterdam zijn momenteel in volle gang in de havenstad. De uitzending volgt later dit jaar.

Lees hier een recensie van Flikken Rotterdam, seizoen 2.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00