Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe gezichten in derde seizoen Flikken Rotterdam

Er komt een derde seizoen van de AVROTROS-misdaadserie Flikken Rotterdam.

De serie is de tweede Nederlandse spin-off van de Belgische serie Flikken. Flikken Maastricht was de eerste spin-off.

Het derde seizoen van Flikken Rotterdam is twee nieuwe gezichten rijker. Ortál Vriend en Joy Delima voegen zich bij de cast die bestaat uit Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Maartje van Wetering. Maryam Hassouni, die de rol van agent Lieve Jansons vertolkte, keert niet terug in het derde seizoen.

Vriend speelde eerder een bijrol in Flikken Maastricht en had een terugkerende rol in de serie Celblok H. Delima studeert nog aan de Toneelschool Arnhem en heeft vooral rollen gespeeld in het theater.

Het verwelkomen van de jonge actrices gaat wel gepaard met het afscheid van de vaste rol van Maryam Hassouni. Zij kon de opnames van Flikken Rotterdam niet combineren met de nieuwe spannende internationale film AMS Secrets, waarin ze een gevaarlijke vrouw speelt.

De opnames van het derde seizoen van Flikken Rotterdam zijn momenteel in volle gang in de havenstad. De uitzending volgt later dit jaar.

Lees hier een recensie van Flikken Rotterdam, seizoen 2.
Vorige aflevering
Armageddon
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00