Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe gezichten in derde seizoen Flikken Rotterdam

Er komt een derde seizoen van de AVROTROS-misdaadserie Flikken Rotterdam.

De serie is de tweede Nederlandse spin-off van de Belgische serie Flikken. Flikken Maastricht was de eerste spin-off.

Het derde seizoen van Flikken Rotterdam is twee nieuwe gezichten rijker. Ortál Vriend en Joy Delima voegen zich bij de cast die bestaat uit Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Maartje van Wetering. Maryam Hassouni, die de rol van agent Lieve Jansons vertolkte, keert niet terug in het derde seizoen.

Vriend speelde eerder een bijrol in Flikken Maastricht en had een terugkerende rol in de serie Celblok H. Delima studeert nog aan de Toneelschool Arnhem en heeft vooral rollen gespeeld in het theater.

Het verwelkomen van de jonge actrices gaat wel gepaard met het afscheid van de vaste rol van Maryam Hassouni. Zij kon de opnames van Flikken Rotterdam niet combineren met de nieuwe spannende internationale film AMS Secrets, waarin ze een gevaarlijke vrouw speelt.

De opnames van het derde seizoen van Flikken Rotterdam zijn momenteel in volle gang in de havenstad. De uitzending volgt later dit jaar.

Lees hier een recensie van Flikken Rotterdam, seizoen 2.
Vorige aflevering
Armageddon
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1