Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Flikken Rotterdam eind augustus in première

Het vijfde seizoen van de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam verschijnt eind volgende maand bij NPO.

Flikken Rotterdam draait om de agenten van de politie in Rotterdam, samen gaan ze de strijd tegen de criminaliteit aan. De serie is een spin-off van de bijna gelijknamige serie Flikken Maastricht, die laatst wel vernieuwd met een zestiende, zeventiende en achttiende seizoen. In 2015 ging Flikken Rotterdam in première, maar er komt voorlopig ook nog geen einde aan deze politieserie. Er is een vijfde seizoen onderweg.

Het vijfde seizoen van Flikken Rotterdam gaat 27 augustus in première bij NPO 1, daarna zal de aflevering ook op NPO Start te bekijken zijn. Daarnaast zal elke week de aflevering via NPO Plus vooruit te kijken zijn. De eerdere seizoenen van de serie zijn daar ook al te bekijken.


Flikken Rotterdam
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00