Flikken Rotterdam

7.8 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 7, Aflevering 2

Klokkenluider

Carolien ontmoet via een datingapp een interessante man, die haar de volgende dag flink in de problemen brengt. Dries en Carolien moeten tevens de moord onderzoeken op een klokkenluider, die beweert dat er illegaal Russische olie wordt ingevoerd in de haven. Hein Berg begint een eigen onderzoek naar de dood van Paul Beijerland.
Gastrollen:
Ruurt de Maesschalck(Orlando Hooi), Denise Aznam(Karin Chung), Bart van den Donker(Hajo Andriessen), Katrien van BeurdenBright O'Richards(Pastor Jonas), Stephen Rutayisire(Tommy M'Butu), Bart Oomen(Georg van Weelden), Naomi van der Linden(Hermien Monsarad), Fabienne MeershoekMargot Ros(Liesbeth), Juul Vrijdag(Dini Verhoeven), Simon Heijmans(Theo de Wit), Martijn van der Veen(Igor Neznanski)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 september 2023, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Rotterdam