Flikken Rotterdam

7.8 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 6, Aflevering 4

Zuivere koffie

De vondst van een wapenzending in een doos die volgens het opschrift koffie bevat, leidt naar een hippe koffiebranderij die innige banden met Zuid Amerika blijkt te hebben. Het onderzoek naar de criminele familie Visser verloopt stroef. De familie lijkt te weten dat ze onder het vergrootglas liggen. Koshi wordt hardhandig geconfronteerd met Arjan Visser, de absolute baas van de familie. Hij maakt aanspraak op de coke die zij heeft gestolen.
Gastrollen:
Ruurt de Maesschalck(Orlando Hooi), Eelco Smits(Paul Beijerland), Edo BrunnerAnneke Sluiters(Carolien Verbeek), Paul Kooij(Arjan Visser), Simone van Bennekom(Katja Lindemans), Annelies Appelhof(Dionne Wiegman), Eva Damen(Maaike Stolk), Amin Hagouchi(Mehmet), Sol Vinken(Rik Schuurman), Arian Foppen(Sybren Kuyt), Arabi Ghibeh(Youssef Abbas)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
16 september 2022, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Rotterdam