FlashForward

7.6 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Veronica in juli met dramaserie Flash Forward

Veronica gaat de Amerikaanse serie Flash Forward vanaf 1 juli primetime uitzenden op donderdagavond. In de tv-reeks is te zien hoe iedereen op aarde gelijktijdig 137 seconden het bewustzijn verliest. Al snel blijkt dat iedereen in die paar minuten een flits heeft gezien van wat er over zes maanden met hen zal gebeuren. Een team FBI-agenten gaat op onderzoek uit.
Volgens Veronica is Flash Forward een ‘hitserie’. In Amerika is de serie echter al na één seizoen geschrapt vanwege lage kijkcijfers.

Bron:mediacourant.nl
Vorige aflevering
Future Shock
Future Shock
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Maarten
10 jun 2010 09:15 -
Ik snap niet waarom ze deze serie hebben gekocht.. Hij is op zich wel leuk maar het is een slecht einde. Ze hadden beter een andere serie kunnen halen! Zoals Justified bijvoorbeeld
Reageer
avatar_Dennis
10 jun 2010 10:18 -
Ik vindt het wel goed dat ze deze serie hebben gekocht.. Het is wel jammer dat er geen tweede seizoen van komt maar seizoen 1 blijft leuk! Goed werk veronica
Reageer
avatar_Martijno
01 jul 2010 09:59 -
Ja natuurlijk zend Veronica weer een serie uit die na 1 seizoen al weer geschrapt is. Nutteloos om er dus naar te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.
Vandaag, 18:36
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.
Vandaag, 17:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
2
Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Vandaag, 09:00