Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
anonymous geeft "Flaked - Seizoen 1" een 8.5.
Geschreven door anonymous op 16 Maart 2016.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Flaked - Seizoen 1

Flaked is een serie die direct door Netflix online is gegooid. Alleen de poster heeft al een vrolijke uitstraling en zonder dat ik precies wist waar het over ging, klikte ik al de eerste aflevering aan. In de serie spelen vrij weinig personages, waardoor het een makkelijke serie is om te volgen.

Het is enorm grappig en vaak zat ik met een glimlach naar mijn beeldscherm te staren

Flaked gaat over Chip (Will Arnett, The Millers) die vroeger aan alcohol verslaafd was maar nu al 10 jaar is afgekickt. Tenminste, voor de buitenwereld. Hij helpt een grote groep mensen die ook aan alcohol verslaafd waren en die nu aan het afkicken zijn. Daarnaast runt hij een meubelzaak waar hij krukjes maakt. Allemaal heel simpel en niks bijzonders. Toch draagt Chip een geheim met zich mee. Dan ineens komt er een nieuw meisje in de stad wonen, London (Ruth Kearney, The Following). En zij heeft een plek nodig om te wonen.

Flaked
© Netflix


De serie wordt bestempeld als een comedy, maar ik denk dat je er ook wel drama aan kunt vastplakken. Het is enorm grappig en vaak zat ik met een glimlach naar mijn beeldscherm te staren. Toch worden er ook serieuze onderwerpen aangekaart, waardoor je het ook als een drama kan bestempelen. Er wordt goed met deze onderwerpen om gegaan en dat maakt de serie erg sterk.

Echt uitleggen waar de serie over gaat, is lastig. Het begint bij aflevering 1 en naarmate je verder kijkt, ontwikkelen de gebeurtenissen zich steeds meer en steeds verder. Er komen steeds meer dingen bij en de serie trekt je werkelijk het verhaal in mee. Doordat de afleveringen zo kort zijn, klik je al razendsnel de volgende aflevering aan.

de serie trekt je werkelijk het verhaal in mee



De personages in de serie zijn stuk voor stuk leuk en totaal eigen. Chip en London zijn twee mooie en aantrekkelijke mensen, die beide gelukkig hun gebreken hebben. De rest van de cast is eigenlijk doodnormaal en ook weer erg grappig. De serie toont iets realistisch met een humoristisch tintje en dat maakt de serie denk ik zo bijzonder en leuk. De serie is verslavend en voor je het weet heb je het eerste seizoen al bekeken.
Volg Flaked
Vorige aflevering
Day Six
Day Six
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_ThomasNL92
16 maa 2016 21:53 - 16 maa 2016 21:53
Dat is mijn probleem juist met het grote aanbod van Amerikaanse series. Het is makkelijk, lekker weg te kijken. Karakters zijn vaak over de top, geen diepgang, geen goede verhalen, maar simpelweg makkelijk, geld stoppen in de graphics en een beetje goede acteurs bestellen....

Betreffend over Flaked, ik verwacht er eigenlijk niet zoveel van. Deze serie heeft weinig marketing gehad, wat voor mij een teken is dat Netflix er zelf niet superveel vertrouwen in heeft.
Reageer
avatar_Dore
17 maa 2016 15:14 -
Ik heb de serie wel gezien. Ik vond de serie minder grappig, maar vond het wel aardig om een keer dit soort genre te bekijken. Ik vond de verhaallijn rond de hoofdpersoon Chip magertjes. Daar hadden ze veel meer mee kunnen doen en vond ook het einde van het seizoen niet goed uitgewerkt. Er was veel meer uit deze serie te halen naar mijn mening.
Persoonlijk vind ik de 8,5 veel te hoog (ik heb een 7 gegeven), maar gelukkig mogen we van smaak verschillen..
Reageer
avatar_CC11
19 maa 2016 07:41 -
Met de beste wil kan ik deze serie geen komedie noemen, ik vond het eerder saai.
Misschien is dit een nieuwe trend, series die eigenlijk nergens over gaan voor mensen die met alles tevreden zijn zolang er maar beweging is op TV maar ik vind het zelf weinig boeiend.
Zelf krijgt dit vehikel van mij een 6, en dan enkel maar omdat het in kleur is ;-)
Reageer
Flaked