Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix cancelt Firefly Lane na tweede seizoen

Firefly Lane, de dramaserie met in de hoofdrollen Katherine Heigl en Sarah Chalke, zal na twee seizoenen eindigen op Netflix. De serie keert binnenkort weliswaar terug voor een supergroot tweede seizoen, maar keert niet meer terug voor een derde.

De serie Firefly Lane zal nog een tweede seizoen van zestien afleveringen hebben, maar daarna is het voorbij. Netflix heeft de serie gecanceld. Het laatste seizoen wordt in tweeën gesplitst. De eerste negen afleveringen worden op vrijdag 2 december uitgezonden en de tweede helft van zeven afleveringen gaat in 2023 in première.

Firefly Lane

In de serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Kristin Hannah uit 2008, ontmoeten het onwaarschijnlijke duo Tully (Heigl) en Kate (Chalke) elkaar op 14-jarige leeftijd. De twee meisjes kunnen niet meer van elkaar verschillen. Tully is het onbezonnen en gedurfde meisje dat je niet kunt negeren, terwijl Kate het muisachtige verlegen meisje is dat je nooit opmerkt. Maar wanneer een tragedie hen samenbrengt, zijn ze voor het leven verbonden - voor altijd onafscheidelijke beste vrienden. Samen beleven ze dertig jaar van ups en downs, triomfen en teleurstellingen, liefdesverdriet en vreugde en een driehoeksverhouding die hun vriendschap onder druk zet. De een gaat voor fantastische rijkdom en roem, de ander kiest voor huwelijk en moederschap, maar door de decennia heen blijft hun band bestaan - totdat die verbintenis voor de ultieme test komt te staan.

Het tweede seizoen zal nieuwe castleden bevatten, waaronder India de Beaufort (Zoey's Extraordinary Playlist), Greg Germann (Grey's Anatomy), Jolene Purdy (Under the Dome) en Ignacio Serricchio (Lost in Space (2018)). Ze voegen zich bij vaste castleden Ben Lawson, Beau Garrett, Ali Skovbye, Roan Curtis en Yael Yurman. De serie is gemaakt door Maggie Friedman, die optreedt als uitvoerend producent en showrunner. Heigl en Shawn Williamson produceren ook samen met Michael Spiller en Stephanie Germain.
Video on youtube
Vorige aflevering
This Must Be the Place
This Must Be the Place
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Giovanni5360
11 okt 2022 15:17 -
Oohh echt jammer. Ik vond het een leuke serie
Reageer
Firefly Lane