Fire Country

7.8 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rebecca Mader (Once Upon a Time) krijgt terugkerende rol in Fire Country

Fire Country voegt een voormalige boze heks toe aan de cast. Rebecca Mader (Once Upon a Time) zal een terugkerende rol spelen in het CBS-drama.

Met Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Stephanie Arcila, Jordan Calloway en Jules Latimer in de hoofdrollen, volgt de serie een gevangene (Thieriot) die zich aansluit bij een brandweerteam in ruil voor een kortere gevangenisstraf.Mader (foto) zal Faye spelen, een slimme, knappe, grappige en rijke vrouw. Faye is het hoofd van een privé conciërge brandbestrijdingsbedrijf, en wanneer ze Manny (Kevin Alejandro) ontmoet op een AA-bijeenkomst, is er een romantische vonk. Faye wil hem werven voor haar bedrijf en een romantische affaire. Manny houdt van zijn werk, maar is niet graag alleen, dus zal Faye genoegen moeten nemen met het bereiken van vijftig procent van haar doelen.

Behalve als de groene heks Zelena uit ABC's sprookjesserie Once Upon a Time, waarin ze vanaf het derde seizoen te zien was, is Mader ook bekend door haar rol in ABC's mysterieserie Lost. Hierin speelde de roodharige Britse actrice twee seizoenen de rol van Dr. Charlotte LewisKanoa Goo (foto) is ook toegevoegd aan de cast van de dramaserie. Hij zal Kyle spelen, een knappe zwemmer, die is aangekomen om een zwemkliniek bij te wonen. Hij kent Gabriela (Stephanie Arcila) goed genoeg om met haar te flirten, en lijkt geïnteresseerd genoeg om op te treden als Bode's nieuwe romantische rivaal. Gabriela beschouwt Kyle zeker als een vertrouwde vriend, maar hij ziet er verdacht veel naar uit dat hij zich een weg naar haar hart probeert te banen.

Goo speelde in dertien afleveringen van de ABC-misdaadserie The Rookie en gastrollen in series als NCIS: Hawaii, City on a Hill en Hawaii Five-0 (2010).

Fire Country is intussen vernieuwd met een tweede seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Cry for Help
A Cry for Help
01x17
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fire Country