Fire Country

7.8 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Fire Country vernieuwd met tweede seizoen door CBS

CBS wil nog een hittegolf: het heeft Fire Country verlengd voor het seizoen 2023-2024.

Sinds de première op 7 oktober 2022 heeft Fire Country gemiddeld acht miljoen kijkers per aflevering, waardoor het de beste nieuwe serie van het seizoen is. Met uitgesteld kijken en het streamingplatform Paramount+ erbij hebben zelfs meer dan 10 miljoen kijkers in Amerika per aflevering naar de procedurele serie gekeken.

Fire Country

"Het is opmerkelijk dat een nieuwe serie zo aanslaat bij zowel broadcast als streaming publiek", zegt Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment, in een verklaring. "Fire Country heeft zoveel aantrekkelijke ingangen voor het publiek. Het combineert actie met een hoge inzet met de charme van een kleine stad, mysterie en romantiek, en een familiefranchise in de kern. We zijn gezegend met een ongelooflijk team voor en achter de camera onder leiding van geweldige producenten en schrijvers en een uitzonderlijk getalenteerde cast."

In het drama speelt Max Thieriot (Bates Motel) de rol van Bode Donovan, een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een kortere gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma in Noord-Californië, waar hij en andere gevangenen samenwerken met elitebrandbestrijders om enorme, onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen. Het is een opdracht met een hoog risico en een hoge beloning, en de spanning wordt opgevoerd wanneer Bode wordt toegewezen aan het programma in zijn landelijke woonplaats, waar hij ooit een gouden all-American zoon was - tot zijn problemen begonnen. Vijf jaar geleden brandde Bode alles in zijn leven af en verliet hij de stad met een groot geheim. Nu is hij terug, met het strafblad van een crimineel en het lef om te geloven in een kans op verlossing bij Cal Fire.

Fire Country, van Jerry Bruckheimer Television en CBS Studios, is geïnspireerd op Thieriot's ervaringen toen hij opgroeide in Fire Country en komt voort uit een origineel idee van de acteur, die ook het verhaal voor de pilot heeft geschreven met de schrijvers, Tony Phelan en Joan Rater.
Video on youtube
Vorige aflevering
I Know It Feels Impossible
I Know It Feels Impossible
01x22
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Vickydekunder
11 jan 2023 18:36 -
Is deze serie ook in Nederland te zien?
Reageer
avatar_Mandy1966
11 jan 2023 18:41
Op dit moment is daar nog niets over bekend.
Reageer
avatar_Faceman
13 jan 2023 18:36 -
Vind het voorlopig te veel familiedrama en te weinig 'fire'.
Reageer
avatar_cooltennis
08 feb 2023 10:51 -
Komt nu op ned5 28 februari
Reageer
Fire Country