Finding Alice

7,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2021 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Drama
Netwerk:ITV
Finding Alice is een Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 17 januari 2021.

Alice's partner Harry sterft nadat hij van de trap is gevallen wanneer ze hun pas voltooide droomhuis betrekken. Harry ontwierp het huis, dus het is raar en wonderbaarlijk, onpraktisch en nog een desoriëntatie voor Alice die past bij haar gevoel van verlies en verlatenheid. Haar geliefde partner van 20 jaar is er niet meer en nu kan ze de koelkast niet vinden. Als dat haar enige probleem was ... Mannen hebben de gewoonte dingen te verbergen waar ze niet mee te maken willen hebben en Alice ontdekt dat Harry erger was dan de meesten. Harry's plotselinge dood veroorzaakt een storm van geheimen, schulden en achterdocht die Alice moet confronteren om te overleven.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Finding Alice.

Nieuws (1)

Ook in de week van 4 januari tot en met 10 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 01 van 2021.
11 jan 2021

Populaire reacties (2)

9
12 feb 2021
Uitstekent comedy-drama dat wordt gedragen door Keeley Hawes. Ik zou ook geen andere actrice weten die dit byzarre verhaal kan spelen. Echt een heel goede serie. Genieten in optima-forma! Top British vermaak!
9
26 apr 2021
Dit is toch weer een juweeltje , met liefde en aandacht gemaakt ,en dat zie je !

Vergelijkbare series