Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Peacock deelt premièredatum, eerste foto's en teaser trailer voor gelimiteerde serie Fight Night

Fight Night: The Million Dollar Heist, heeft zijn eerste teaser trailer laten zien. Daarnaast heeft Peacock een premièredatum en een eerste blik op de serie vrijgegeven.

Fight Night: The Million Dollar Heist, gebaseerd op de gelijknamige iHeart true-crime podcast, volgt het beruchte verhaal van hoe een gewapende overval op de avond van het historische comeback gevecht van Muhammad Ali (Dexter Darden) in 1970 niet alleen het leven van één man veranderde, maar uiteindelijk ook Atlanta veranderde in het 'Zwarte Mekka'.

15525 Fight Night foto 4

Wanneer een ritselaar genaamd Chicken Man (Kevin Hart, foto) een afterparty organiseert om het gevecht te vieren met een gastenlijst van de rijksten van het land, eindigt de avond met de meest schaamteloze criminele onderwereldroof in de geschiedenis van Atlanta.

Chicken Man wordt ervan verdacht de misdaad te hebben beraamd en is vastbesloten zijn naam te zuiveren, maar moet zijn oude tegenstander J.D. Hudson (Don Cheadle) overtuigen, een van de eerste zwarte rechercheurs in het gesegregeerde politiekorps van de stad, die de verantwoordelijken voor het gerecht moet brengen.

Overige hoofdrolspelers zijn Samuel L. Jackson (Frank Moten), Taraji P. Henson (Vivan Thomas) en Terrence Howard (Cadillac Richie). Gastacteurs zijn onder andere Chloe Bailey (Lena Mosley), Marsha Stephanie Blake (Delores Hudson), Lori Harvey (Lola Falana) en Sinqua Walls (McKinley Rogers).

Peacock heeft donderdag 5 september vastgesteld voor de première.

Bekijk meer eerste beelden en de teaser trailer hieronder.

15525 Fight Night foto 1

15525 Fight Night foto 2

15525 Fight Night foto 3

15525 Fight Night foto 5

15525 Fight Night foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst