Fenix

6.8 / 10
50 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix gaat Nederlandse misdaadserie Fenix vertonen

Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.

Fenix is een serie over het grijze gebied tussen de boven- en onderwereld in het criminele Brabant. Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.KPN liet tussen 2016 en 2018 exclusieve content maken voor het eigen video on demand-platform KPN Presenteert. Daar is de aanbieder inmiddels mee gestopt. Maar de achtdelige serie Fenix is vanaf 31 januari te bekijken bij Netflix. De serie is geproduceerd door Lemming Film en de regisseur is Shariff Korver. KPN Presenteert lanceerde eerder tevens de dramedyserie Toon die ook nu ook bij Netflix te zien is.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00