Fenix

6.7 / 10
50 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix gaat Nederlandse misdaadserie Fenix vertonen

Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.

Fenix is een serie over het grijze gebied tussen de boven- en onderwereld in het criminele Brabant. Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.KPN liet tussen 2016 en 2018 exclusieve content maken voor het eigen video on demand-platform KPN Presenteert. Daar is de aanbieder inmiddels mee gestopt. Maar de achtdelige serie Fenix is vanaf 31 januari te bekijken bij Netflix. De serie is geproduceerd door Lemming Film en de regisseur is Shariff Korver. KPN Presenteert lanceerde eerder tevens de dramedyserie Toon die ook nu ook bij Netflix te zien is.
Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00