Femme Fatales

6.1 / 10
22 min
Special Interest
Volg deze serie
6.1 / 10
2seizoenen/28afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkCineMax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20112012 (Beëindigd)
Netwerk:CineMax
Femme Fatales is een Amerikaans special interestprogramma van de zender CineMax. De serie ging in première op 13 mei 2011.

Femme Fatales is een prikkelende serie over krachtige, sexy en gevaarlijke vrouwen geïnspireerd door en vormgegeven in de traditie van pulp verhalen, film noir en graphic novels. De afleveringen zijn geïnspireerd op noir klassiekers als 'Double Indemnity' en 'Pulp Fiction' en klassieke thriller tv-series als 'The Twilight Zone'. In iedere aflevering ontdekken de vrouwen buitengewone manieren om met hun problemen om te gaan, waarbij hun overlevingsinstinct, innerlijke kracht en vaak verleiding de sleutel-elementen zijn. Elke aflevering wordt ingeleid door een mysterieuze en raadselachtige gastheer.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Femme Fatales.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Rome
1 stem
Femme Fatales