Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
Mandy Gelling geeft "Fear The Walking Dead - Seizoen 3b (aflevering 9 en 10)" een 6.
Geschreven door Mandy Gelling op 31 augustus 2017.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Fear The Walking Dead - Seizoen 3b (aflevering 9 en 10)

”When the cities are on fire
With the burning flesh of men
Just remember that death is not the end.”
Bob Dylan

'The whole world is lost"

Via een sneak preview mocht ik de eerste twee afleveringen bekijken van seizoen 3b van Fear The Walking Dead. Na twee keer 43 minuten ben ik tot de conclusie gekomen dat de titel Fear The Walking Dead totaal verkeerd is voor de spin-off van The Walking Dead. Ze hadden het beter Fear The Walking Living kunnen noemen. Want deze serie heeft niets meer te maken met Fear The Walking Dead.

En als je tot die conclusie bent gekomen, is Fear The Walking Dead een hele aardig serie waarvan je heel snel moet vergeten dat het een prequel is van The Walking Dead. Dat mensen omringd/overlopen worden door wandelende doden. De mens wordt in Fear The Walking Dead niet bedreigd door de doden, maar door de levenden. Hou die gedachte vast als je gaat kijken naar het tweede deel van het derde seizoen.

En dan opeens kijk je naar een serie die hier en daar spannend genoemd mag worden, zelfs bij vlagen goed. Maar de makers zullen zich moeten gaan bedenken wat ze willen met deze serie. Waar willen ze naar toe? Willen ze een kopie van The Walking Dead worden? Willen ze beoordeeld worden op originaliteit? Want het eerste lijkt dichterbij dan de laatste. En dat is jammer.

© AMC

Zombiefans zitten volgens mij niet te wachten op een vrouwelijke kopie van Rick of een kopie van Negan (als dat al mogelijk is). De fans hebben geen tweede Alexandria nodig en zeker geen tweede Sanctuary. En mochten de fans dat wel willen, dan ik zeker niet. Wat ik wil zien is een prequel, geen kopie. Wat ik wil zien is angst voor de wandelende doden, geen achterlijk landje-pik tussen blanken en Native Amerikanen.

"My mother named me Victor, because she knew I'll always win."

Toegegeven, Victor Strand blijft een opportunist in hart en nieren. Nick is echt geen poëet; kom op makers, verzin eens iets beters. Ook het water brengen verzandt in een stupide stukje belachelijkheid, ik weet dat het beter kan. Dat kunnen we zien in The Walking Dead. Dus, zet jullie schouders eronder en maak er wat van, alstublieft. Want dit oeverloos gezwets en stompzinnig ‘ik wil wat van jou dus jij krijgt lekker niets van mij’ heb ik nu echt wel gezien. Actie makers tijd wordt verspild.

6 punten voor de moeite.
Volg Fear The Walking Dead
Vorige aflevering
End of the Line
End of the Line
05x16
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Mallorca Files - Seizoen 1 (DVD)

8

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8