Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Wees niet bang! Fear The Walking Dead vernieuwd en meer zombie nieuws

AMC heeft aangekondigd tijdens de San Diego Comic Con dat Fear The Walking Dead is vernieuwd met een zesde seizoen. En er was meer nieuws te vertellen.

De vernieuwing komt niet echt als een verrassing. De spin-off van The Walking Dead heeft constante kijkcijfers sinds het in 2015 in première ging. Gemiddeld kijken er 1,66 miljoen kijkers wekelijks naar Fear The Walking Dead.


Maar wat kunnen de fans verwachten van het tweede deel van het vijfde seizoen? Scott Gimple, mede-uitvoerend producent vertelde: “Het grote geheim is dat er andere beschavingen zijn die de Apocalyps hebben overleefd. We gaan er veel meer van laten zien.” Ook onthulde Gimple dat Colby Minifie (The Boys), Peter Jacobson (Colony) en Colby Hollman zich bij de cast van seizoen 5B zullen voegen. Wie ze gaan spelen is niet onthuld.


Het vijfde seizoen zal op 11 augustus terugkeren. De tweet vertelt: “We doen het goed… Fear TWD zal op 11 augustus terugkeren.” En als je goed kijkt zien we zelfs een oude bekende uit The Walking Dead terug.

Volg jij Fear The Walking Dead nog?

Vorige aflevering
End of the Line
End of the Line
05x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
20 jul 2019 18:12 -
Ik ben nu seizoen 2 aan het volgen, wat in ieder geval al een verbetering is ten opzichte van seizoen 1. Heb stiekem toch alvast de promo gekeken, haha. Ik herken haast geen enkel personage, behalve natuurlijk Lennie James als Morgan uit TWD.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00