Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Wees niet bang! Fear The Walking Dead vernieuwd en meer zombie nieuws

AMC heeft aangekondigd tijdens de San Diego Comic Con dat Fear The Walking Dead is vernieuwd met een zesde seizoen. En er was meer nieuws te vertellen.

De vernieuwing komt niet echt als een verrassing. De spin-off van The Walking Dead heeft constante kijkcijfers sinds het in 2015 in première ging. Gemiddeld kijken er 1,66 miljoen kijkers wekelijks naar Fear The Walking Dead.


Maar wat kunnen de fans verwachten van het tweede deel van het vijfde seizoen? Scott Gimple, mede-uitvoerend producent vertelde: “Het grote geheim is dat er andere beschavingen zijn die de Apocalyps hebben overleefd. We gaan er veel meer van laten zien.” Ook onthulde Gimple dat Colby Minifie (The Boys), Peter Jacobson (Colony) en Colby Hollman zich bij de cast van seizoen 5B zullen voegen. Wie ze gaan spelen is niet onthuld.


Het vijfde seizoen zal op 11 augustus terugkeren. De tweet vertelt: “We doen het goed… Fear TWD zal op 11 augustus terugkeren.” En als je goed kijkt zien we zelfs een oude bekende uit The Walking Dead terug.

Volg jij Fear The Walking Dead nog?

Vorige aflevering
End of the Line
05x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
20 jul 2019 18:12 -
Ik ben nu seizoen 2 aan het volgen, wat in ieder geval al een verbetering is ten opzichte van seizoen 1. Heb stiekem toch alvast de promo gekeken, haha. Ik herken haast geen enkel personage, behalve natuurlijk Lennie James als Morgan uit TWD.
Reageer

Laatste nieuws

John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.
Gisteren, 10:00
Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. De serie ging in première in september 2016 en eind 2019 heeft Syfy het vierde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00