Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Wees niet bang! Fear The Walking Dead vernieuwd en meer zombie nieuws

AMC heeft aangekondigd tijdens de San Diego Comic Con dat Fear The Walking Dead is vernieuwd met een zesde seizoen. En er was meer nieuws te vertellen.

De vernieuwing komt niet echt als een verrassing. De spin-off van The Walking Dead heeft constante kijkcijfers sinds het in 2015 in première ging. Gemiddeld kijken er 1,66 miljoen kijkers wekelijks naar Fear The Walking Dead.


Maar wat kunnen de fans verwachten van het tweede deel van het vijfde seizoen? Scott Gimple, mede-uitvoerend producent vertelde: “Het grote geheim is dat er andere beschavingen zijn die de Apocalyps hebben overleefd. We gaan er veel meer van laten zien.” Ook onthulde Gimple dat Colby Minifie (The Boys), Peter Jacobson (Colony) en Colby Hollman zich bij de cast van seizoen 5B zullen voegen. Wie ze gaan spelen is niet onthuld.


Het vijfde seizoen zal op 11 augustus terugkeren. De tweet vertelt: “We doen het goed… Fear TWD zal op 11 augustus terugkeren.” En als je goed kijkt zien we zelfs een oude bekende uit The Walking Dead terug.

Volg jij Fear The Walking Dead nog?

Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
20 jul 2019 18:12 -
Ik ben nu seizoen 2 aan het volgen, wat in ieder geval al een verbetering is ten opzichte van seizoen 1. Heb stiekem toch alvast de promo gekeken, haha. Ik herken haast geen enkel personage, behalve natuurlijk Lennie James als Morgan uit TWD.
Reageer
Fear The Walking Dead