Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Fear The Walking Dead - Interview met Colman Domingo

Voor MijnSerie had ik de eer om de acteur Colman Domingo te mogen interviewen. De sympathieke acteur speelt Victor Strand in Fear The Walking Dead.

***LET OP!***
Dit interview kan mogelijk spoilers bevatten als je de eerste paar afleveringen van het derde seizoen (nog) niet hebt gezien.


Op 30 mei sprak ik met de vriendelijke, welbespraakte en goedlachse acteur en mocht hem enkele vragen stellen over het huidige seizoen van Fear The Walking Dead en hoe hij zijn karakter Victor Strand ziet. Ik kreeg tijdens het interview vriendelijk en uitgebreid antwoord, hieronder een verslag van het leuke gesprek dat ik had met Colman Domingo.

In het eerste en tweede seizoen blijft Victor een beetje van een mysterie. Krijgen we in het derde seizoen meer te zien van Victor, blijft hij een mysterie? Is hij goed of slecht, welke kant gaat het op met hem?: “Victor is niet goed of slecht hij is een man van het moment. Kijk naar het moment als hij helpt bij de geboorte van de baby. Victor grijpt het moment, en dan maakt het niet uit of het goed of slecht is. Wat Victor gaat doen als hij bij de dam komt is ook zoiets, hij moet kijken wat hij op dat moment kan doen, goed of fout.”



Is Victor zo geworden door de zombie-Apocalyps of was Victor al zo voor de zombies?: “Victor was al zo voor de zombies, maar zijn karakter is versterkt door de Apocalyps. Omdat Victor een man van het moment is grijpt hij elke kans die hij tegen komt.”

Victor verloor zijn geliefde, zal Victor weer verliefd kunnen worden?: ”Ik hoop het wel, maar met Victor weet je het nooit. Het is maar wat er op zijn pad komt. En op dat moment zal Victor beslissen wat hij zal doen.”

Zal Fear The Walking Dead ooit samen komen met The Walking Dead? Uiteraard kan het nooit andersom zijn, dit door de tijdslijn, maar in Fear The Walking Dead kunnen ze rustig een paar karakters voor bij laten lopen, toch?: “Ik sta daar zeker niet afwijzend tegenover. Als het gebeurt is het oké. Maar wat ik interessanter zou vinden is hoe de pandemie verloopt in andere landen, zoals Japan. Hun cultuur is zo anders dan die van ons en hoe gaan ze daar met de zombies om. Die verhaallijn zou ik veel meer willen ontdekken.” Dus we kunnen Victor op een vliegtuig zetten en hem naar China laten gaan?: Ja, precies. Om daar te gaan ontdekken hoe hun cultuur en denken zich verhouden met de zombies. Je weet maar nooit.”

Zou Colman Domingo de zombie-Apocalyps overleven of heeft hij Victor Strand nodig om te overleven?: “Ik zou overleven zolang als ik kon, daar heb ik Victor niet voor nodig. Maar zolang er maar hoop is, dan overleef ik het wel.”

Wat is je favoriete karakter naast Victor?:: “Dat zal Nick zijn. Omdat hij een mooie opbouw heeft als karakter.”



Wie staat dichter bij Victor, Negan de Bully of Rick de leider?: ”Beide kunnen dicht bij Victor staan, maar Negan zou interessanter zijn om te spelen.”

Wat kunnen we verwachten in het derde seizoen van Fear The Walking Dead en komt er ook een vijfde seizoen {het vierde seizoen is al aangekondigd}?: “Helaas kan ik daar niets over zeggen, we zullen moeten afwachten. Maar ik ben ook heel benieuwd hoe het gaat lopen met de serie.”

Helaas was er voor meer vragen geen tijd, maar ik vond het een alleraardigst gesprek met een goed gehumeurde en vriendelijke acteur waarvan ik hoop dat wie die meer gaan zien in Fear The Walking Dead. Ik denk dat Victor Strand één van de interessantste karakters is uit Fear The Walking Dead. Zeker gezien het feit dat de eerste paar afleveringen een aantal verrassingen in petto heeft voor de kijker en de karakters en zeker voor Victor Strand.

Het derde seizoen van Fear the Walking Dead wordt vanaf 5 juni weer uitgezonden bij AMC. De eerste acht afleveringen van seizoen drie worden verspreid over zes weken uitgezonden, met een twee uur durende première en een twee uur durende midseason finale halverwege het seizoen, die op 10 juli wordt uitgezonden.

Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thales
07 jun 2017 22:14 -
Fantastische serie die zeker niet onderdoet voor the walking dead.
Reageer
Fear The Walking Dead