Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Fear The Walking Dead

De kijktip van deze week is een serie die MijnSerie een warm hart toedraagt, Fear The Walking Dead.

Dat komt mede omdat Jos Herbrink naar de opnamestudio’s in Mexico is geweest in mei 2016. Daar heeft Jos een interview gehad met Ofelia, Victor en Alicia. Uiteraard was dat een hoogtepunt uit de vele jaren dat MijnSerie nu op het internet meedraait.

Op zondag 23 augustus 2015 ging de langverwachte spin-off van the Walking Dead van start en die première leverde gelijk een record op voor AMC. Helaas had Fear The Walking Dead in 2016 ook de dubieuze eer om tweede te worden in de verkiezing van De Meest Teleurstellende Serie van 2016.

Nu zijn we binnenkort toe aan het derde seizoen. Of Fear The Walking Dead zich ooit zal kunnen meten met grote broer The Walking Dead is niet te voorspellen, maar inmiddels heeft AMC de Zombie Apocalyps-serie een vierde seizoen gegeven. Dus is er nog zat ruimte om te groeien.

Video on youtube


Kijk hier voor de recensies over Fear The Walking Dead. En de recensie van ondergetekende van de eerste drie afleveringen, die ik in een sneak preview mocht bekijken.

Fear The Walking Dead is vanaf zondag 4 juni te zien bij AMC.


Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_sarlottje
01 jun 2017 20:03 -
Kan iemand mij uitleggen wat er leuk is aan deze serie en aan the Walking Dead?
Reageer
avatar_anonymous
01 jun 2017 21:08 -
Heb na seizoen 2 besloten niet verder te gaan met deze serie. Het haalt bij lange na niet het niveau van TWD.
Reageer
avatar_E71
01 jun 2017 21:34
En dat is al niet hoogstaand.
Reageer
avatar_renzoroy
01 jun 2017 21:49
nee idd. Walking dead begon leuk, maar na een paar seizoenen wordt het erg eentonig. Toch volg ik het nog steeds, maar na elke ep denk ik weer, waarom blijf ik kijken?? Maar het is nu meer een serie die ik aanzet, terwijl ik andere dingen op mijn pc aan het doen ben en dan af en toe richt ik 1 oog op de tv... :)
Reageer
avatar_E71
01 jun 2017 22:52
TWD zie ik als een guilty pleasure. Seizoen 1 maakte dat ik het ging volgen. Ik heb er te veel kijktijd ingestoken om er nu mee te stoppen. Ik moet weten hoe en waar het eindigt. Dan kan ik natuurlijk ook op de laatste aflevering wachten maar dat vind ik ook weer niks. En in vergelijking met FTWD is het te doen.
Reageer
avatar_Javelin
02 jun 2017 11:58 -
Ik heb precies hetzelfde Renzo. Het is dat mijn vriendin nog steeds de afleveringen wilt zien en ik dan maar mee kijk. Qua niveau is het drama. Ze hebben kennelijk niets geleerd van TWD
Reageer
Fear The Walking Dead